OM DK ROOF A/S

HISTORIEN BAG OM DK ROOF


I 2016 startede Sørens Tagdækning DK A/S. Ejerne var dengang Søren Kirkeby, Anders Dam og Søren Dam. Vi hedder i dag DK ROOF A/S og ejes af Anders Dam og Søren Kirkeby. Navneskiftet skete i 2021 for at tydeliggøre, at vi kommer ud til kunder i hele hele landet og kan servicere i alt, hvad der har med tag at gøre.

DK ROOF A/S beskæftiger sig i dag med alt indenfor bygningens 5. facade, samt membran-/broarbejde.
Vi er i dag over 100 ansatte, hvor størstedelen er tagdækkere.
Vi er stolte af vores medarbejdere og deres lyst til at lære mere. Derfor er vi også dem i tagdækkerbranchen, der har flest lærlinge, både under og over 25 år. Vi vægter udviklingen af medarbejderne og virksomheden og derfor tilbyder vi alle vores medarbejdere kurser og videreuddannelse. 

I kan trygt vælge DK ROOF A/S som jeres samarbejdspartner til jeres næste tagprojekt. Om det er tagisolering, tagpap, listedækning, faldsikring, sedum/grønttag, service og vedligehold, reparationer, ovenlys, ståltrapetzplader eller måske membran (p-dæk og broer).
Så er vi klar til at hjælpe dig.

Vi ved, at et dynamisk og ligeværdigt samarbejde mellem bygherrer og de øvrige håndværkere er basen for at skabe et godt byggeri. Så kontakt os og få et tilbud på dit projekt. 

910A7940-Edit

Søren Rocatis Kirkeby


Direktør, Søren Kirkeby er uddannet tømrer i 2008 og bygningskonstruktør i 2013. Søren har ligeledes et diplom i ledelse og er bestyrelsesuddannet. Lige siden han blev uddannet bygningskonstruktør, har han beskæftiget sig med tagpap og ledelse. Han brænder for at få medarbejderne til at skabe resultater med en optimal udnyttelse af ressourcerne og at der skabes synergi i opgaver og relationer. Dette sker bl.a. igennem tillid, sparring og vejledning. Søren startede som selvstændig i 2016 med Sørens Tagdækning DK A/S. Søren er vores administrerende direktør og har derudover nogle projekter på Sjælland.


910A7906-Edit

Anders Dam Jensen


Indkøbschef, Anders har været i tagdækkerbranchen fuldtid siden han var 16 år. I 2008 blev han uddannet tagdækker, og var en del af det første hold af tagdækker i Danmark, under den nuværende uddannelse. I 2007 startede Anders’ rejse som selvstændig, som bare 17 år gammel. Anders beskæftiger sig i dag med indkøb og leverandørforhandlinger i DK ROOF A/S.