OM DK ROOF A/S

HISTORIEN BAG OM DK ROOF


Vi startede i 2016 Sørens Tagdækning DK A/S, Søren Kirkeby, Anders Dam og Søren Dam, som i dag har ændret navn til DK ROOF A/S. Dette har vi valgt at gøre som led i et større fokus på at vi kommer helt ud til kunderne i hele landet og kan servicere i alt hvad der har med tag at gøre.

DK ROOF A/S beskæftiger sig i dag med alt indenfor bygningens 5. facade.
Vi er i dag 154 ansatte, 116 tagdækkere, hvoraf de 18 er lærlinge og 38 funktionærer.
Vi er stolte af vores medarbejdere og deres lyst til at lære mere. Derfor er vi også dem der i tagdækkerbranchen der har flest lærlinge, disse er både under og over 25 år. For at vi kan blive bedre, så bliver vores medarbejdere nødt til at udvikle sig og dette vægter vi højt.
I kan trygt vælge DK ROOF A/S som jeres samarbejdspartner til dit næste tag projekt. Om det er tagisolering, tagpap, listedækning, faldsikring, sedum/grønttag, service og vedligehold, reparationer, ovenlys, ståltrapetzplader, membran (p-dæk og broer)
Så er vi klar til at hjælpe dig.
Vi ved, at et dynamisk og ligeværdigt samarbejde mellem bygherrer og de øvrige håndværkere er basen for et skabe et godt byggeri.

910A7940-Edit

Søren Rocatis Kirkeby


Direktør, Søren Kirkeby er uddannet tømrer i 2008 og bygningskonstruktør i 2013. Søren har ligeledes et diplom i ledelse og er bestyrelsesuddannet. Lige siden han blev uddannet bygningskonstruktør, har han beskæftiget sig med tagpap og ledelse. Han brænder for at få medarbejderne til at skabe resultater med en optimal udnyttelse af ressourcerne og der skabes synergi i opgaver og relationer dette sker bl.a. igennem tillid, sparring og vejledning. Søren startede som selvstændig i 2016 med Sørens Tagdækning DK A/S. Søren beskæftiger sig i dag som projektleder på Sjælland samt den daglige drift af DK ROOF A/S.


910A7906-Edit

Anders Dam Jensen


Økonomiansvarlig, Anders har været i tagdækkerbranchen fuldtid siden han var 16 år, i 2008 blev han uddannet tagdækker, og var en del af det første hold af tagdækker i Danmark, under den uddannelse vi kender i dag. I 2007 startede Anders’ rejse som selvstændig, som bare 17 år gammel. Anders beskæftiger sig i dag med økonomien og leverandør forhandlinger i DK ROOF A/S.